pühapäev, 10. september 2017

Kaputt osa 3.

Ikka veel aug. 23. Kell läheneb südaööle.

Elu on vahest imelik ja täis õnnelike juhuseid. Kui tekib mingi probleem on lahendus kohe lähedal. Sel ajal kui me Maiduga mööda küla nõutult ringi vaatasime oli Taavo motomeeste hotellis meile öömaja sebinud. Tüdruk kes seal töötas ütles, et põhimõtteliselt nad on suletud aga ta organiseerib meile toad. Kuidagi tuli jutuks, et meil üks ratas on mäel ja kohe ilma küsimata hakkas ta meile lahendus organiseerima. Kõigepealt ajas kiirelt meie toa asja korda. 

Kuna kapivõti, kus tubade kaarte hoiti oli kellegagi õhtuks kaasa läinud siis tegi ta meile peakaardiga toad lahti ja tõi meile voodiriided kohale. Vahepeal, kui me ennast kasisime ja päeva tolmu maha pühkisime suutis ja ta järgnevaks päevaks omaniku naisele meie olukorra kirjelduse kirjutatada ja lubas, et omanik saab meid aidata ratta mäelt kättesaamisega. 

Kui me küsisime kas nende asutuses süüa saab ütles ta, et kahjuks on köök suletud aga ta kontrollib kas mõnes muus kohas on võimalik. Siis ta helistas mitu kohalikku hostelit läbi aga kõik vastasid samaga. Sellepeale üles, et söögita ta meid ei jäta ja läks kööki ning valmistas meile borsi laadset suppi, mis maitses väsitava päeva lõpuks ülihästi. 


Selline kohtlemine ja meie probleemist osavõtt oli päris suur kontrast võrreldes teiste kohalike majutustasutustega kes vaatasid meid nagu napakaid, kui me õhtul öömaja küsimas käisime. 

Pärast sööki pesime päeva saasta maha ja kukkusime voodisse paugust magama. Hommikul ärkasime enne äratust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar